Cerita Sebenar Disebalik Misteri Kehilangan 23 Individu Di Villa Nabila | Video Sengal
Searching...
/* Post View */ #views-container { float: right; padding-right: 0px; } .viewscount { font-size: 19px; line-height: 24px; color: #333; font-weight: bold; border-bottom: 2px solid #008000; padding-left: 100px; padding-bottom: 3px; } .views-text { display: none; }

Cerita Sebenar Disebalik Misteri Kehilangan 23 Individu Di Villa Nabila

Hari ini Media Social Malaysia digemparkan dengan kisah Misteri kehilangan 23 orang remaja hilang di Villa nabila di johor yang dikatakan misteri..

misteri remaja hilang di villa nabila


Wanita, Norhayati Mohamad, 38 tahun, membuat laporan polis, anaknya, Mohamad Izzat Izzudin, 16 tahun, keluar dari rumah dan tidak pulang sejak Sabtu lalu. Awal pagi tadi, ibu itu telah membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Johor Bahru Selatan," lapor Zulhazri.

Jadi apakah hubung kaitnnya dengan kisah tersebar di laman sosial, 23 individu hilang di Villa Nabila? Terdapat maklumat mendakwa kononnya Izzudin dilihat masuk ke Villa Nabila bersama 30 rakan pada jam 4 pagi Ahad lalu. Bertindak secara proaktif, hasil daripada maklumat disalurkan itu, polis serta kakitangan Bomba dan Penyelamat Johor Bahru telah melakukan pemeriksaan di setiap ruang di Villa terbabit, di antara jam 3.30 pagi dan 5.30 pagi tadi.

Pemangku Ketua Polis Daerah, Superintendan Abd. Samad Salleh, beliau menafikan berita kehilangan 23 individu itu," jelas Zulhazri. Kini pihak polis tidak membenarkan orang awam untuk memasuki kawasan villa terbabit. sekaligus mengelakkan kesesakan lalu-lintas di jalan utama.
www.videosengal.com
{[['']]}
Views:
Total Views